Al 10 jaar de beste nieuwsservice voor elke fysiotherapeut

Kwaliteit in nieuws voor fysiotherapeuten. Om de twee weken 6 wetenschappelijke samenvattingen in uw mailbox. Meer dan 6200+ tevreden fysiotherapeuten. Database van 960+ vrij te raadplegen artikelen. Wij zoeken voor u en maken een Nederlandstalige samenvatting. Superhandig! Kost niets! Uitschrijven net zo snel en gemakkelijk als inschrijven.

Een greep uit de titels

  • Kinesio Taping; goede marketing of bewezen effectieve behandelmethode?
  • Externe druk sloopt de intrinsieke motivatie van de fysiotherapeut.
  • Internationale beslisboom voor de behandeling van schouderklachten.
  • Meer gebruikmaken van lichaamsbewustzijn-interventies bij fibromyalgie.
Elke 2 weken één nieuwsbrief met 6 samenvattingen.
Fysiotherapeut?
ja

nee

Wat je collega’s er van vinden…

“Altijd weer een inspiratie en hulp ons beroep verder uit te dragen. Dank voor de gratis verstrekking en de duidelijke leesbaarheid.”
Marion Mol
Fysiotherapeute

“Erg handig en overzichtelijk, kan er zo uitpikken waar mijn interesses liggen (runningtherapie en sport) en ik ben meestal ook nieuwsgierig wat bij andere kopjes staat. Hartelijk dank voor de informatie die jullie gratis geven.”
Th.S.
Fysiotherapeut

“Al geruime tijd ben ik nu geabonneerd op je mailservice. Ik ben laaiend enthousiast over de psychologische kennis die relevant is voor fysiotherapie, die je steeds weer weet te vinden en door te geven. Vooral het stuk uit journal of Pain van Jensen is een mooie samenvatting van de huidige inzichten. Ik kan het goed gebruiken om mijn collega’s te informeren over deze inzichten aangaande pijn. Heel hartelijk dank!”
Rob van Bemmel
Fysiotherapeut