Reacties van fysiotherapeuten op de nieuwsbrief

 

“Altijd weer een inspiratie en hulp ons beroep verder uit te dragen. Dank voor de gratis verstrekking en de duidelijke leesbaarheid.”

Marion Mol
Fysiotherapeute


 

“Erg handig en overzichtelijk, kan er zo uitpikken waar mijn interesses liggen (runningtherapie en sport) en ik ben meestal ook nieuwsgierig wat bij andere kopjes staat. Hartelijk dank voor de informatie die jullie gratis geven.”

Th.S.
Fysiotherapeut


 

“Al geruime tijd ben ik nu geabonneerd op je mailservice. Ik ben laaiend enthousiast over de psychologische kennis die relevant is voor fysiotherapie, die je steeds weer weet te vinden en door te geven. Vooral het stuk uit journal of Pain van Jensen is een mooie samenvatting van de huidige inzichten. Ik kan het goed gebruiken om mijn collega’s te informeren over deze inzichten aangaande pijn. Heel hartelijk dank!”

Rob van Bemmel
Fysiotherapeut


 

“Uitstekend, prima initiatief, van Peter van Burken.”

Han Ruigrok
Fysiotherapeut


 

“Leuk en interessant om te lezen. Ik leer er veel van. Graag er mee doorgaan!”

Fysiotherapeut


 

“Ik vind deze nieuwsbrief een prima bron om te lezen over nieuwe ontwikkelingen op mijn studiegebied en deze gelijk gekoppeld te zien aan de praktijk van niet-psychologen.”

MHP
Studente psychologie


 

“De nieuwsbrief van PsychFysio vind ik een uitstekende manier om op de hoogte te blijven van wat er aan wetenschappelijk artikelen is verschenen op het gebied van psychosomatiek. De relevantie voor de dagelijkse fysiotherapeutische praktijk wordt op een duidelijke en heldere manier omschreven, waardoor deze kennis direct praktisch kan worden ingezet. De nieuwsbrief draagt bij aan een groter inzicht en is één van de manieren om te blijven leren. Mijn dank hiervoor!”

R.M.
Fysiotherapeut


 

“Fantastisch, goed leesbare artikelen met interessante onderwerpen. Artikelen die ik anders niet zou lezen. Fijn om op de hoogte te zijn van de cursussen.”

Fysiotherapeut


 

“Uitstekend, zeer gewaardeerd.”

R. Oonk
Fysiotherapeut


 

“Ik vind het zeker interessant om over bepaalde inzichten vanuit psychologische invalshoek dmv wetenschappelijke artikelen geïnformeerd te worden.”

Fysiotherapeut


 

“Een grote ondersteuning van het evidence based handelen. Voor mij ook een belangrijke inspiratiebron.”

Fysiotherapeut


 

“Heerlijk om recente informatie te krijgen. Kan je toch op de hoogte blijven terwijl het anders bij gebrek aan tijd onopgemerkt zou blijven! Prima, ga zo door!”

JB
Fysiotherapeut


 

“Zeer informatief en een aanvulling op de opleiding die ik volg voor psychosomatisch fysiotherapeut.”

Cora
Fysiotherapeut


 

“Ik lees met plezier de nieuwsbrief. Overzichtelijk, helder en leuke onderwerpen. Een meerwaarde voor ons vak en een geweldig initiatief.”

Ans Nollen
Fysiotherapeute


 

“De nieuwsbrief van PsychFysio in mijn mailbox is net als de Donald Duck op de deurmat: snel kijken wat voor leuks er nu weer in staat.”

J.B.
Fysiotherapeut


 

“Ik ben er zeer blij mee en ik vind het inhoudelijk een verrijking van mijn kennis geven.”

P.E.
Fysiotherapeut


 

“Geweldig om zo compact op de hoogte te kunnen blijven met de wetenschappelijke stand van zaken. Dat houdt scherp en prikkelt. Op deelgebieden nodigt het hiermee uit om verder informatie uit te zoeken.”

Fysiotherapeut


 

“Altijd interessant. Kijk er naar uit om te ontvangen, klik bijna gelijk door naar de artikelen.”

Fysiotherapeut


 

“Interessante artikelen, prettig dat jullie ze verzamelen, selecteren en in hapklare brokken aanbieden. Dank voor al het werk.”

D.H.
Fysiotherapeut


 

“Zeer informatief! Ik kijk altijd graag meteen naar de links en het zijn vaak items die bruikbaar zijn. Het attent maken op cursussen is ook prettig.”

M.V.
Fysiotherapeut


 

“Dankzij PsychFysio wordt ik op een hele makkelijke manier geattendeerd op nieuwe publicaties. Veelal direct zichtbaar en/of toepasbaar in de praktijk.”

I.M. van Westing
Fysiotherapeut


 

“Ik ben altijd weer benieuwd naar nieuwe feiten. Ik lees ze meestal zeer geïnteresseerd,omdat ik ze als PSF-er vaak kan gebruiken.”

Fysiotherapeut


 

“Wat ik vooral waardeer aan deze nieuwsbrief dat er voortdurend gezocht wordt naar literatuur. En dat deze informatie helder en makkelijk leesbaar wordt aangeboden.”

Wouter Kamphuis
Fysiotherapeut


 

“Heel leuk. Vooral mee doorgaan. Zeer informatief. Ik wijs collega’s vaak op deze artikelen in ons vakinhoudelijk overleg. Ga zo door!!!!!”

Fysiotherapeut


 

“Geweldig. Zeer informatief en relevante kennis.”

M. Bakker
Fysiotherapeut


 

“Uitstekend. Vooral wetenschappelijke bevestiging van wat ik al wist en vaak al toepas.”

Psychosomatisch fysiotherapeut


 

“Een interessante bron van informatie voor de alledaagse praktijk. Ik ben zelf veel met ACT en CBT bezig dus ik vind het goed om de nieuwsbrief van PsychFysio te ontvangen.”

F. Kamil
Fysiotherapeut


 

“Ik ben erg blij met de nieuwsbrief, omdat ik beknopt relevante literatuur kan lezen, waar ik anders geen kennis van zou nemen. Het is voor mij belangrijk, omdat ik veel ook direct in mijn behandeling kan meenemen.”

H.E.T- R
Fysiotherapeut


 

“Interessante artikelen!”

Fysiotherapeut